Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Bostadsinredd Barack

1 000 €
Säljer våran hemmabyggda Barack som min morbror byggde sommaren 84 då den inte har används på flera år. Måtten på den är ca 6,9m lång, ca 8,1m med bommen till dragkroken och ca 2,5m bred, höjden ca 3,5m. Den är byggd på en lastbilsaxel med dubbelmontage, rejäla stålbalkar och golvplank. Den skulle må bra av lite upprustning men duger som den är. Bara att maila om det är något ni undrar
Annonsör: Robert lindroos Plats: 66200 Korsnäs  Visa på karta
kategori: Husvagnar & Husbilar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.