Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Kulla 485 med Yamaha 30hk

2 000 €
Säljer våran båt då vi inte använder den och då är det bättre att sälja och låta nån annan nyttja den.
Motorn är en Yamaha 30hk 2-takt från 85 och jag skulle gissa att båten är nånstans mellan 85-90 har inte koll på den. Båten är skitig just nu då den har stått i garaget men inget som en tvätt inte rår på. Det medföljer en hemmabyggd hytt som är i ok skick dock så har gångjärnen till dörren skruvats bort och försvunnit och ena rutan är spräckt. Följer med åror, 20l tank och trailern som den står på. Motorn är servad med impeller, tändstift, olja i växelhuset, bytt bränslepump och rengjord förgasare. Undrar ni nån så är det bara att skicka ett Mail.
Årsmodell: 85
Märke: kulla Modell: Yamaha 30hk
Annonsör: Robert lindroos Plats: 66200 Korsnäs  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.