Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Roborovski hamstrar

20 €
Min kompis säljer sina egna renrasiga uppfödningar av roborovski hamstrar. Alla ungarna har samma föräldrar men kommer från 2 olika kullar så dem är i åldern 2-5 månader. Det finns 4 hanar och 3 honor. Roboroski hamstrarna är av den minsta rasen av dvärghamster, dom blir max upp till 7 cm långa. Dom kan vara fler i samma bur utan problem men då behövs lite mera utrymme osv. Vissa av ungarna är mera tama än andra men inte aggressiva på nått sätt. Ta kontakt via pm för mer info, bilder, videor och pris! Finns i Purmo men kan fås runt i Pedesöre. Annonsen uppe även på fb
Annonsör: Isabella Plats: 68940 Lillby  Visa på karta
kategori: Djur & tillbehör Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.