Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Säljer liten Chippendale byrå i svart

25 €
Säljer en liten Chippendale byrå med måtten: Bredd 64 cm, djup 34 cm och höjd 59 cm. Byrån kommer ursprungligen från min mormors hem så den är från första halvan av 1900 talet. Originalfärgen är svart men ommålad åtminstone en gång. Slitage och fläckar finns främst på skivan. Pris 25 euro! Hämtas från Jakobstad. Skicka ett meddelande så hör jag av mig.
Annonsör: Annonsören Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Möbler & heminredning Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.