Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Radhus lägenheten i Yttermark

550 €
En ljus och fräsch 3r+k radhus lägenheten på 70m2 uthyres i Yttermark på Bolidsvägen 4A5. Lägenheten är ledig från 26.7.2021. Hyra 550€ i månaden + el.
Lägenheten har laminatgolv och det helkaklade badrummet har gått om plats för en tvättmaskin. Alla apartare som diskmaskin,spis,mikrovågsugn och kylskåp+frys finns i lägenheten. Bilparkering ingår i hyran samt ett förvaringsrum. Offentliga bastu finns mot en liten avgift som bolaget tar. Upp till 3 nycklar till bostaden finns tillgänglig. För mer info Ring 0405138955
Mvh.Alem
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.