Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Puky LR Ride pink

70 €
Säljes Puky LR Ride pink i fint skick. Små ytskråmor. Alltid förvarats inomhus.

Beskrivning från https://www.polkuped.fi/sv/product/puky-lr-ride-pink-fri-frakt:
Puky LR Ride är en nyhet från 2015. Ride ligger storleksmässigt mellan den klassiska LR1- och XL-modellen och rekommenderas till barn som har en minimilängd på 90 cm eller innerbenslängd på minst 39 cm ca. 3 år. Cykelns ram är tillverkad i aluminum och tack vare materialet, väger cykeln inte mer än 3,9 kg. Ride har V-bromsar och justerbart styre och sadel. Under sadeln finns ett handtag - lätt att greppa och bära cykeln. Puky Ride har ett sportigt utseende och är ännu bättre lämpad för terrängkörning. Alltså samma kvalitetsprodukt som övriga balanscykel - bara lite häftigare och lyxigare. Denna modell finns både med och utan broms. Denna cykel saknar broms.
Annonsör: Heidi Hellstrand Plats: 65200 Vasa  Visa på karta
kategori: Cyklar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (3)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.