Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Förtält Svenska Tält Diplomat

450 €
Säljer ett bra begagnat Svenska Tält Diplomat förtält. Amåttet är 995mm. Tältet har används senast på en Hobby 540 där det passade perfekt. Ålder på tältet vet vi inte för att vi köpte det begagnat men tältet är helt intakt och har hållit tätt de åren vi haft det.
Märke: Svenska Tält Modell: Diplomat
Annonsör: Johnny Karlsson Plats: 68630 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Husvagnar & Husbilar Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.