Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Köpes billig bil

Finns du gamla bilskrälle, som sett dina ungdomsdagar för länge sedan men har mycket kvar att ge?

Du får helst inte kosta mycket mer än en femhundring. Men missförstå mig inte, så länge du tar mig till och från jobb kommer jag sköta dig som en ferrari.

Du får ha skönhetsfel men din motor bör va hel. Det är ju insidan som räknas.

Om du dessutom har dragkrok är vi som menade för varann. Gillar nämligen att gräva upp diverse lass från trädgården som ibland behöver skjuts.
Annonsör: Annika Plats: 68620 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Köpes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.