Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Sängar och nattduksbord i allmoge rokoko

850 €
Möblerna har tillverkats i Jurva i Syd-Österbotten. Jurva är känt för sin tillverkning av stilmöblemang. Möblemanget är från 1960-70-talet och i utomordentligt skick. Sängarna säljs utan madrasser. Gavlarnas yttre mått är 90 cm så sängen torde rymma en madrass på 85 cm. Längd 200 cm. Måtten på nattduksborden: bredd 40 cm, djup 37 cm och höjd 57 cm.
I tillägg finns ett måttsytt överkast samt tre dynor i gammal rosa. Alla i gott skick. Överkastet har varit nerpackat, därav skrynklorna. Färgen var svår att återge på bild. Den riktiga färgnyansen kommer bäst fram på bilden där avigsidan visas. Bilden med dynorna rymdes inte med.
Jag säljer möblemanget som helhet inklusive överkastet. Avhämtning från Mankans i Esbo. Svarar också på telefonförfrågningar.
Tel 0405117570
Annonsör: Brita Toivonen Plats: 02180 Esbo  Visa på karta
kategori: Möbler & heminredning Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.