Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Chevrolet Astro 1994

1 990 €
Lyxig, en och fin invändigt, mycket dock demonterat men i behåll i jakten på de fel som gör att den inte går på annat än tomgång några sekunder efter start.,. V6 / aut / bakhjulsdrift. Gaspedalens sensor ska bytas 135e och bägge trösklarna ska svetsas. Vinterhjulen håller luft och är nu under. Sommarhjulen på alu ska putsas för att hålla luft. Slitna men godkända sommardäck medföljer löst. Några skavanker speciellt på bakkofångaren. Ett av baksätena saknas så därför nu 5-sitsig. Vindrutan ska bytas. Har cruise, dual A/C, PW, PS, tilt, PDR, osv. En klassiker för en billig peng. Importerad som personbil eftersom paketbil 2+3 inte längre existerade -95 när den kom till norden. Tillverkad september 94.

Årsmodell: 1994 Km: 200000
Märke: Chevrolet Modell: Astro LT
Annonsör: Rainer Plats: 66200 Korsnäs  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.