Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Erika av Agnes Rask

5 €
En solig junidag 1881 träffades två åländska ungdomar, Erika och Axel, av en händelse i Sottunga.
Ett år senare är de gifta. De seglar iväg ut till de yttersta skären i Vårdö för att bygga sej ett hem och en tillvaro där.

Hur utformas en kvinnas liv ute på en holme i den yttersta skärgården? Agnes Rask, själv hemma i Ytternäs, Mariehamn, grundar sin debutroman på ett autentiskt kvinnoöde: Kan skickas
Annonsör: Markita Plats: 04130 Sibbo  Visa på karta
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.