Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Trädbasilika som övervintrar

15 €
Två stycken afrikanska trädbasilikor till salu, 15 euro styck. Egenodlade. Släktet Ocimum gratissimum, afrikansk variant. Unik sort som är svår att få tag på och få frön att gro. Används både i matlagning, sallader och för medicinalbruk. Bra för magen. De blir stora, är fleråriga och övervintrar inomhus om man har växtlampa. Har träaktig stam och stora blad. Den har spännande, mustig smak och är häftig som inredningsdetalj, kan bli en meter hög. Genom att toppa grenarna regelbundet blir växten buskigare. Klipp bort kommande blom sommartid så växer plantan kraftigare. Moderplantan på bilden inte till salu. Krukan ingår.
Annonsör: Maria Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Närproducerat Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.