Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Volvo V70 2.5T 2003 BILLIG RENOVERINGSBIL

1 000 €
Volvo V70 2.5T 2003, säljes som renoveringsobjekt.
Nybesiktad i Augusti 2021. 2x däck på alufälg. Medkörd 330000km. Dragkrok, läderklädsel, i övrigt bra helhetskick, förutom motorn som knackar och har oljetrycksproblem. För den händige kandke lättast att byta hela motorn. Pris 1000€
Årsmodell: 2003 Km: 330000
Märke: Volvo Modell: V70
Annonsör: Frank Thylin Plats: 68560 Eugmo  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.