Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Säljes parhuslägenhet i Malax

138 000 €
Säljes parhuslägenhet 3 rum + kök med bastu i Yttermalax, 75,5 m2. Huset är byggt 2000 och är en del av ett välskött husbolag med 4 st parhus. Bostaden är i gott skick, med egen terrass och gård. På gården finns bl.a. äppel- och körsbärsträd, samt ett litet vedlider som kan fås med vid försäljningen om så önskas. Till lägenheten hör även ett kallt förråd och biltakplats för en bil.

I lägenheten, som är eluppvärmd, finns en stor ackumulerande spis.

Nära till all service som butik, skolor och Pixne idrottsområde.

Lägenheten blir ledig till vintern, eller enligt överenskommelse.

Ta kontakt för mera information!
Annonsör: Thomas Plats: 66100 Malax  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.