Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Jul i Äkäslompolo

12 345 €
Ännu finns lediga veckor i december i mysiga Ylläs Tieva stugan för den som vill försäkra sig om en vit jul. Stugan är 69m2, har ett sovrum och ett rejält tilltaget allrum och matplats samt ett litet men mycket välutrustat kök. Därtill bastu och badrum med dubbla duschar samt ett litet hjälpkök med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Stugan har 7 sovplatser, dubbelsäng i sovrummet. och 5 enkla sängar på loftet. Det fínns även en resesäng, matstol och potta för våra yngsta gäster. Snälla hundar är välkomna. Stugan ligger mycket vackert i en tallbacke alldeles invid Äkäslompolo sjön och skidspåret startar alldeles nedanför stugan. Till Ylläs Ykkönen slalombackarna tar det ca 5min med bil. Till Jounin Kauppa är det ca 2km, över isen betydligt kortare. Mer information hittar du på www.yllastervas.fi.

Uppdaterad bokningskalender finns på Nettimökki: Ylläs Tieva stug id: 11330.

Förfrågningar per telefon kvällar 0503452574 eller epost: yllastieva@gmail.com
Annonsör: Camilla Plats: 95900 Kolari  Visa på karta
kategori: Fritidshus Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.