Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uthyres 2 rum och kök i Skata, Jakobstad

570 €
Vi söker dig som drömmer om att bo i idylliska Skata. Fridfullt som på landet ett stenkast från centrum.

Ditt hem är en charmig vindsvåning 55 m2 med kök och vardagsrum i ett, två mindre rum + badrum på Lotsgatan i Skata. Köket har tvättmaskin men byte till diskmaskin kan diskuteras.

Lägenheten hyrs ut omöblerad. Vi utgår ifrån att du har stabil ekonomi och för avsikt att kalla den här platsen ditt hem en längre tid. Du kan flytta in 1.11.2021.

Hyran är 570 €/månad och vattenavgiften 20 €/person/månad. En 1 månads garantihyra. Elen faktureras enligt egen mätare. Bilplats med motorvärmarstolpe på gården kostar 30 €/år.

Och i vår mening ”världens bästa grannskap” ingår förstås i hyran! Välkommen till Skata!

Intresserad? Skicka PM på Messenger, epost, eller ring 050 309 2810.
Annonsör: Kajsa Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.