Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Terhi Nordic 6020 + Honda 20

8 750 €
Jag har en Terhi Nordic 6020c med fyrtakts Honda 20hp samt ako trailer årsmodell 2015 till salu.
Allt är i perfekt skick och lite användt. Har kört ca en halv tank/sommar fast denna sommar inte ens det! Finns också orginal sittdynor med! Båten är mycket stabil och sjösäker! Har haft den på service varje höst vid wikro-marin. Priset för hela ekipaget är 8750€
Årsmodell: 2015
Märke: Terhi Modell: Nordic
Annonsör: Leif Bexar Plats: 68660 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.