Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

BMW 520 Sport A F11

10 900 €
Säljer våran bil pga. flytt utomlands. Bilen finns nu i Pajala, Sverige i höjd med Kolari men på andra sidan gränsen men vid köp kan jag transportera den till Larsmo.
Bilen är i bra skick, endast en liten buckla finns på bagageluckan.
Sommar- och vinterdäck på BMW-aluminiumfälgar. Två av sommardäcken är i bra skick och två behöver bytas ut gick igenom besiktningen för två veckor sen. Vinterdäcken är i bra skick.

Ring för mer info!
Årsmodell: 2011 Km: 285000
Märke: BMW Modell: 520
Annonsör: Benjamin Törnqvist Plats: 68560 Eugmo  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.