Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Köpes analog systemkamera 135

100 €
Önskas köpa en relativt billig men ändå i bra skick analog kamera. Helst en systemkamera som inte har någon autofokus eller dylikt. Dock så får det gärna finnas en fungerande ljusmätare. Jag har inte så stor skillnad på märke men om någon har en Canon skulle den sitta fint! Finns det extra objektiv till så är det ett plus också. Kameran ska alltså rymma en 135-film.

Priset får gärna vara under 100€ men inget är hugget i sten. Jag har en Canon eos1100d + ett 18-55mm objektiv som ligger och skräpar ifall någon vill göra något sorts byte. Den är inte i världens bästa skick utvändigt med små skråmor här och där men annars funkar den fint!

Hör av er gärna med bilder och info.
Annonsör: Cajsa Plats: 68820 Esse  Visa på karta
kategori: Foto & Videokameror Typ: Köpes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.