Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Äldre bostadsbyggnad i Pörtom, Närpes / Vasavägen 2873

40 000 €
Bostadsfastighet om 6.000 m2 med stor, fin trädgård på den lugna österbottniska landsbygden med egnahemshus, ekonomibyggnader och bastubyggnad. Näradress Vasavägen 2873, 66270 Pörtom.

Bostadsbyggnaden i 1,5 plan + källare har uppförts 1922 och omfattar vardagsrum, kök, sovrum och WC/badrum. Bostadsyta ca 60 m2 på bostadsvåningen + delvis inredd övre våning. Huset har renoverats i omgångar men är i behov av en grundrenovering. På tomten finns även uthusbyggnad 1922, garage- och förrådsbyggnad 1952 samt bastubyggnad 1978.

El- och vattenanslutningar. Uppvärmning med el.

Bostadsbyggnaden har konditionsgranskats 8/2021.

Visning enligt överenskommelse.

Lagstadgat energicertifikat saknas.

Tilläggsuppgifter på vår webbplats www.bfast.fi

Dan Becker
auktoriserad fastighetsförmedlare AFM
Annonsör: Ab Fastighetsförmedling Becker Kiinteistönvälitys Plats: 66270 Pörtom  Visa på karta
kategori: BOSTÄDER & TOMTER Typ: Säljes
Mera info: https://www.bfast.fi/sv
 Annonsörens alla annonser (23)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.