Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Ih 844-s

5 000 €
Väll hållen Ih 844-s säljes. Motorn renoverad för ca 645 timmar sedan, lättstartad och seg och går som en klocka. Ny koppling bytt på samma gång. Renoveringen gjord av förra ägaren så timmräknaren blev tillbakaskruvad så totala antal timmar är okänt. 16x4 växellådan bra iskick och växlar utan krångel. Ett dubbelverkande uttag bakåt med utrymme för ett till + ett enkelverkande. 540 och 1000 varvtal på pto på skilda tappar. Motorvärmare funkar också. Iskedjor, ca. 60 kvar, fås med i köpet. Inga byten, säljes som obehövlig på grund av flytt.
Årsmodell: 1979
Timmar: 645
Märke: International Modell: 844-s
Annonsör: Jonas Raak Plats: 68930 Purmo  Visa på karta
kategori: Traktorer & tillbehör Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Gilla oss på Facebook så får du en annonskod (värde 10€).
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.