Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Lägenhet i Karperö 2r+kv

500 €
Uthyres lägenhet på första våningen med alla bekvämligheter i lugna Karperö, Karperövägen 434.
Lägenheten är en tvåa på 43,5m2 med egen ingång, bilplats med motorvärme ingår samt förvaring i källaren. Lägenheten är komplett utrustad med diskmaskin, ugn, induktionsplattor kyl och frys, tvättmaskins uttag finns färdigt. I lägenheten finns även en ventilationsapparat som tar till vara på värmen och skapar en frisk luft i lägenheten. Lägenheten värms upp av direkt el som hyresgästen betalar.
Hyresgästen förbinder sig till minst ett år. Rökning förbjuden, husdjur enligt överenskommelse
Kredituppgifter kollas
1 månads garantihyra samt personborgen
Vatten samt el enligt egen mätare.

Endast 10 min till centrum av Vasa!
Ring eller maila för mera information

Bostaden blir ledig från och med 1.12.2021
Annonsör: Mikael Plats: 65630 Karperö  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.