Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uthyres 2-3r+k+bastu + stor inglasad balkong

1 300 €
Uthyres 2-3r+k+bastu + stor inglasad balkongsydväst 91 kvadrameter på Skolhusgatan 47, tredjevåningen.. Lägenheten är i toppenskick i ett 2013 år byggt hus.Lägenheten är ljus och har en öppen lösning med kök, matrum och vardagsrum i ett. Det finns bra med förvaringsutrymmen både i lägenheten och i bottenvåningen. I priset ingår garageplats inomhus.Varmt förråd med cykelplats. Bra läge, gångavstånd till strand, restauranger, skolor och centrum. Lägenheten blir genast ledig. Hyra är 1.300 euro/mnd + vatten och el enligt förbrukning. Rök och husdjursfri lägenhet.
Annonsör: Anna-Lena Nieminen Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.