Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Vålsjögillret

69 €
Vålsjögillret är en svenskutvecklad, godkänd, effektiv och mycket smart fälla för mård och mink. Den laddas helt automatiskt med spännarmen på fällans utsida vilket gör hanteringen i det närmaste helt riskfri. Den är galvaniserad för maximal hållbarhet och driftsäkerhet. Fällans inre konstruktion innefattar en enkel men smart funktion som gör att du själv kan ställa vilket tryck som krävs på tramplattan för att utlösa fällan. Fällan är färdigmonterad i Finntrapperns egen modell av skyddslåda och direkt klar för användning som mårdfälla. Skyddsådan är tillverkad av plywood och med 90 mm ingångshål. Lådans mått B*H*L160*200*400 mm
Annonsör: FinnTrapper Plats: 66100 Malax  Visa på karta
kategori: Jakt & Fiske Typ: Säljes
Mera info: https://www.finntrapper.fi/lang-SV/natbutik
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.