Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Nyrenoverad etta vid Salutorget i Jakobstad uthyres fr.o.m. 1.11.2021

475 €
Grundrenoverade etta i Salutorget 2 uthyres från och med 1.11.2021. Lägenheten på åttonde våningen med utskikt mot idrottsplanen är helt förnyad och är bättre en ny. Passar perfekt för dig som uppskattar högklassigt boende med all service inom gång avstånd.

Du som är intresserad, nu har du chansen att se den innan alla andra! Ta kontakt via telefon på 040-922 4321 och boka en visning.
Annonsör: Niklas Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.