Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Ledigt rum

400 €
Uthyres ledigt rum på Fänriksgatan i Åbo. Hyran är 400 €/månad inkl. vatten och internet. Rummet är genast ledigt, exakt inflyttningsdatum kan vi komma överens om. Elräkningen delas mellan de boende. I lägenheten finns 3 sovrum, kök, vardagsrum och badrum. Önskar att du är en rökfri och skötsam person.
Lägenheten har diskmaskin och tvättmaskin. I husbolaget finns ytterligare bastu, cykelförråd och extra förråd. Ta kontakt så kan vi diskutera mera!
Obs! Rummet på bilden hyrs ut omöblerat.
Annonsör: Anna Plats: 20500 Åbo  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.