Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Antik bronsstaty av Spansk krigare

3 900 €
Stor tung 20 kg bronsstaty

Denna gamla antika staty av en spansk krigare är verkligen unik i sitt slag och gör ett ganska häftigt intryck. Graveringar finns i hela statyn och detaljerna är väl synliga.

Statyn är helt i brons förutom spjutet som är i järn. Spetsen på spjutet som kan skruvas loss är mässing vikt ca 500gr. Krigarens svärd kan också skruvas loss.

Statyns mått är: 112 cm maximal höjd från pedistalen mätt. Till krigarens huvud är det 88 cm. Bredden är 35 cm. Vikt är 20 kg.

Ingen annan information om skulprören eller tillverkaren kan hittas. Ett företag som handlar i antikviteter från Tammerfors misstänker att det kan ha importerats från Italien. Hovisepät i Vasa påstår materialet är mässing och brons.

Fraktkostnader ingår i priset

Annonsör: Andre Plats: 65100 Vasa  Visa på karta
kategori: Antik & Konst Typ: Säljes
 Annonsörens alla annonser (22)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.