Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Samurai deila

50 €
Säljes samurai deila. Cylider 110cc , topplock, förgasar och fram kugghjul. Cylinder är i bra skick samma med kolven. Kolv ringar och kolv tapp finns. Alla delar finns med i topplocket förutom skruvar till kamkädjedrevet och och fästskruvar till förgasaren och kamkädjespännaren är borta. Topplocks packning följs med! Skick på whatsapp till +358 452451764 vid intresse allt för 50€ Kan säljas vid bestämd plats inom pedersöre och jakobstad.
Annonsör: Ivar Sundqvist Plats: 68930 Purmo  Visa på karta
kategori: Mopeder Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.