Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Har ni fukt, mögel eller luktproblem i ert hus

I så fall har vi lösningen. Trygghetsvaktens produkter är nya i Finland, men är ledande företag i Sverige med ca 30.000 tillverkade och sålda produkter: Företaget har många olika alternativa produkter och prisklasser från 450 € till 2500 € för att avhjälpa problemen beroende på problemets storlek och art.
Vi är importör och återförsäljare i Finland och söker även efter samarbetspartner, se skild annons under lediga platser på Findit
Vi samarbetar redan nu med seriösa firmor i Österbotten och kan här ge full service. se mera info på: www.oratrade.fi

Annonsör: Harry Backlund Plats: 66830 Oravais fabrik  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Säljes
Mera info: https://www.oratrade.fi
 Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.