Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uthyres 1r + kvr, 31 m2 med stora balkong i Närpes centrum

390 €
Uthyres 1r + kvr, 31 m2 i mitten av Närpes centrum
Lägenheten finns på andra våningen i ett tvåvåningshus i mitten av centrum. Avstånd till busstation är 80 meter, till K-market och Sparbanken är 350 meter, till Hvc är 300 meter. Bostaden omfattar ett rymligt vardagsrum med hörnet som ryms en dubbelsäng, kokvrå och badrum med tvättmaskinsuttag. Det finns stor balkong längs hela lägenheten. I huset källare finns förrådsutrymmen, tvättstuga och torrum.
Hyra är 390 euro/månad. Varme ingår i hyran. Vatten och Elektricitet enligt egen förbrukning tillkommer.
Adress. Ringvägen, 64200 Närpes.
Ledig fr. o .m. 01.12.2021
P/s. Bilder får via whatsapp eller e-post
Annonsör: Lonkku Plats: 64200 Närpes  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.