Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

1969 Matching numbers Pappa Tunturi Nötsfynd

785 €
Mycket saknas men motorn startar med lite filurande av munstycke osv. För ett grymt ljud, alltså helt slutkörd men inte pangad. Ama-ry årsmodellsintyg finns. Ej papper, har aldrig varit registrerad. Bakhjulet är från en Supersport. Ganska många bra dyra delar i behåll på denna. Rostiga kedjan borta, bättre medföljer liksom kedjespännare, beg. men nyförsinkade. Ring k046k530k84k571 utan k-bokstäver och siffran 1 på slutet för vidare info.
Årsmodell: 1969
Märke: Tunturi Modell: Maxi
Annonsör: Rainer Plats: 66200 Korsnäs  Visa på karta
kategori: Mopeder Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.