Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Aqva rengöringspaket för vatten

115 €
Rengöringspaket som har varit i bruk ca ett år. Innehåller: vattenkanna med nästan ny filter plus en extra helt ny filter, duschhuvud med nyligen bytt filter, en till vattenberedaren också, där finns nyligen bytt filter och en helt ny. Tar bort föroreningar av vattnet t.ex koppar.
Annonsör: Ritva Haapala Plats: 64300 Lappfjärd  Visa på karta
kategori: Övrigt Typ: Säljes
Visa nummer Annonsörens alla annonser (2)
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.