Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Hyresbostad sökes

Hej!

På grund av att vår hyresvärd ska flytta in i den bostad vi nu bor i söker vi nytt boende i Jakobstad. Vi är en familj på fyra personer som i första hand vill hyra en parhus- eller radhuslägenhet på 3-4 rum, men ett mindre hus eller en större lägenhet kan också vara av intresse. I ett längre perspektiv är vi också intresserade av att köpa en lite nyare parhuslägenhet/litet hus. Ta kontakt ifall ni tror att ni har något som intresserar oss!

Mvh. Christian, Jennie, Nils och Sigrid Nylund
Annonsör: Christian Nylund Plats: 68620 Jakobstad  Visa på karta
kategori: BOSTÄDER & TOMTER Typ: Önskas hyra
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.