Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

EH-hus på landet önskas hyra

Vi letar efter ett EH-hus att hyra i lantlig miljö inom en radie på ca 50 km från Vasa. Till familjen hör två vuxna 50-plussare med fasta jobb + två maremmano-abruzzese -hundar. Avstånd till grannarna bör vara minst 100 meter och vi sku gärna ha rum för en snickeboa åt husbonden också. Huset behöver inte vara i tiptopskick men mögel, inomhusluftsproblem och orimliga uppvärmningskostnader är vi inte intresserade av. Bastu är ett måste. Oljeuppvärming och vedeldning är vi vana med. Våra kreditupplysningar är i skick och vid behov finns referenser att tillgå. Vi har inte bråttom att flytta utan letar pö om pö efter ett lämpligt hem där vi kan bo en längre tid. Tidsbundna, korta hyreskontrakt intresserar oss inte.
Annonsör: Hedvig Strandén Plats: 66140 Övermalax  Visa på karta
kategori: Egnahemshus (villor) Typ: Önskas hyra
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.