Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Radhuslägenhet i Larsmo

164 000 €
Säljes radhuslägenhet i Hannula, på Granitvägen 5. Byggd på 2018. Lägenheten har två sovrum, badrum+ bastu, kök, vardagsrum och skafferi. Det större sovrummet har heltäckningsmatta. Dessutom finns biltak, en extra bilplats och ett varmförråd. På baksidan finns en terass, mot skogen.

Tveka inte att ta kontakt för mera information:
Roger: 0503270496
Pamela: 0443212189
Annonsör: Roger Holmborg Plats: 68570 Larsmo  Visa på karta
kategori: BOSTÄDER & TOMTER Typ: Säljes
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.