Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

En rymlig trea i Dragnäsbäck i en fin gammal fabrikbyggnad

850 €
Uthyres en rymlig trea i Gerbyvägen 17: kök + vardagsrum ihop och två sovrum + toalett och egen bastu. Busshållsplatsen och butiken är på andra sidan av vägen. TIll centrum och till universitet ca 2km och till stranden 10min gående.Detta är ett lugnt och trevligt ställe att bo i. Två mådaders garanti eller om kreditinformationen är i skick kan du betala 900€/månad och behöver inte betala garantisumman. Två personers vattenavgift hör till hyran, alltså 46€.
Annonsör: Mirva Vittaniemi Plats: 65230 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Din IP-adress bifogas i meddelandet. För att göra vår tjänst säker och trygg kan meddelanden som skickas komma att filtreras och granskas. Våra sekretessbestämmelser
Fel nummer
Stäng
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.