Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Nästan ny acku 100 Ah Exide Premium

125 €
Bilbatteri som har suttit i en hobbybil som är knappt medkörd under det år som de suttit i bilen. Inget fel på ackuna, jag bytte dem eftersom jag ville ha två lika stora acku i bilen. Förra ägaren hade av någon anledning satt två olika stora batteri i bilen trots att de är bytta samtidigt. Enligt biltillverkaren ska man byta båda batterien samtidigt, så nu blev dessa två bra batteri överlopps. Den mindre är såld.

Den med 100 Ah kapacitet är denna:
https://www.motonet.fi/fi/tuote/909523/Exide-EA1000-100Ah900A-akku-P353xL175xK190

Jag säljer den större för 125e.
Annonsör: Kim Sundkvist Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Bildelar & Biltillbehör Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.