Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Roger Willemsen Den där knäcken

15 €
Knäcken, det där ögonblicket då livet ändrar riktning och inget längre är som innan. I sin briljanta essä är Willemsen mindre intresserad av de stora brotten än av de nästan omärkliga, namnlösa förändringarna: de små sprickorna i ett förhållande, åldrandet, de smygande förändringarna av städer, krackeleringarna i konstverk, besvikelsen, förlusten, nederlaget – tidens tand.

Alla är rotade i sagan. Allt mörknar eller förbleknar, allt bryts och förgås, allt ändrar färg och arom, och bara hånfullt säger man att världen är ”hel”, väl medveten om att även den har fått sig en knäck.
I varje liv kommer ett ögonblick då tiden tar en annan väg än man själv. I det ögonblicket slutar man tillhöra samtiden. Man låter den samtida världen fara.Kan skickas
Annonsör: Markita Selén-Söderström Plats: 04130 Sibbo  Visa på karta
kategori: Böcker & Litteratur Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.