Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

SÅLD!

Etta i centrala Jakobstad uthyres

500 €
1r+kv+wc+blk
Fräsch och trevlig etta 33m² med sovalkov och kokvrå för dig som vill bo centralt och bekvämt i Jakobstad på en lugn och säker gata!
Lägenheten är ljus, har bra planlösning, egen tvättmaskin och en rymlig inglasad balkong mot söder. Bostaden finns i andra våningen i hisshus.

TVÅ MÖJLIGHETER:
Uthyrs omöblerad i andra hand en månad och med möjlighet till förlängt första hands kontrakt efter det
eller
Med andra hands kontrakt möblerad under perioden 10.2.2022-13.7.2022 och med möjlighet till förlängt första hands kontrakt efter det.

Hyra: 500 eur/mån, inkl vatten och el.
Garantihyra: 1 månads hyra
Hör av dig om du har frågor eller är intresserad!
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.