Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Ford Mondeo Ghia 2,5 Hatchback -02

1 400 €
Premiumlyx till vettigt pris.

Besiktad 26/10 -21, med perfekta avgasvärden motorn i skick således , olje/filter bytta till besiktningen.
V6 med femväxlad automat som även har möjlighet till stegvis växling av föraren om man får för sig att låta egen vilja gå före komforten att bara köra och låta bilen sköta växlingarna.

Fullutrustad GHIA, läderinredning med fullelmanövrerat förarsäte , bänkvärmare fram , justerbar ratt både höjd och längdled , elfönsterbakfönster frånkopplingsbara , fjärrstyrt centrallås med två nycklar .
Farthållare samt färddator.

Eluppvärmd vinruta som man snabbt lär sig uppskatta om man inte gillar att skrapa rutan i tid och otid, eluppvärmd bakruta som också har torkare då detta är en hatchback eller Combicoupe som som Saab kallade det.
CD/radio med koden i behåll, behövs vid ackubyte e,dyl.
Automatist klimatanläggning med fungerande AC.
Belysta sminkspeglar i främre solskydden, kan uppskattas av såväl förare som passagerare.
Dimljus fran och bak.
ABS , Antispinn , krockkudar samt sidokrockgardiner sidokrockkudde i framsätena , bältessträckare och sidokrockbalkar i dörrarna så säkerhetsdetaljerna på plats om olyckan skulle vara framme.
Bildernas vinterdäck och liknande fälgar med sommardäck till detta pris.
Lite små skavanker hittar säkert pedanten på en 20 år gammal bil.

Motorvärmare samt kupevärmaruttag.
Dragkrok.
Årsmodell: 2002 Km: 269000
Märke: Ford Modell: Mondeo
Annonsör: Håkan Stenman Plats: 66530 Kvevlax  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.