Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Förmånliga proffsdatorer för distansarbete och studier

Vi har förmånliga rekonditionerade proffsdatorer Dell, Lenovo, HP och Ipads i lager. Dessa lämpar sig perfekt för distansarbete och distansstudier. Alla datorer och surfplattor är av hög kvalitet från kända tillverkare och kommer med 1 års garanti.

Våra priser är i regel runt 50 till 60 procent lägre än i butik och i vissa fall upp till 80 procent lägre. Att köpa en rekonditionerad dator är också bra för miljön eftersom det minskar på utsläppen av växthusgaser och sparar på jordens råvaror. En återanvänd dator ger en koldioxidbesparing på 109 kilo.

Gör ett smart och hållbart köpbeslut och välj en rekonditionerad dator, så sparar du både pengar och miljön.

Dell, Lenovo, HP, Apple, Ipad mm.
Annonsör: Webcore Plats: 65450 Solf  Visa på karta
kategori: Datorer & tillbehör Typ: Säljes
Mera info: https://shop.webcore.fi/se/begagnat/barbara-datorer.html
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.