Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Utför klippning av energivirke samt gräv arbete

Utför klippning av energivirke
Energiklippning utförs med energigrip med kvistkniv och samlare på grävmaskin både bältmaskin och hjulgrävmaskin. Allt från vägar åkerdiken och klengallringar. Hjulmaskin om det skall utföras på väg. Kan även ordna bortkörning om behovet finns. Ärfarenhet finns av jordbyggnad så grävjobb är inga problem. Har även gruslastbil så kan ordna transport av grus ochså. Utför i hela österbotten ring eller skicka e-post om ni funderar på något.
Tel: 0452342697
E-post: Temppu_97_@hotmail.com
Annonsör: Teemu Plats: 66600 Vörå  Visa på karta
kategori: Tjänster Typ: Säljes
Mera info: https://instagram.com/maanrakennusjbjorkskog?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.