Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Ceriatone DZ30 Matchless 30 clone + oversized 1x12 cab

650 €
Låter riktigt bra! Både i clean och i breakup, mao perfekt mottagare för pedaler. Har inbyggd PPIM i praktiken en ställbar attenuator. Enda negativa jag kan säga är att PPIMV sprakar lite när man ställer in den har haft den på genomgång hos Soulman men vi fick inte helt fixat problemet, bytte samtidigt ut rören och har blivit använd ca 5 timmar sen dess. Har inte själv haft något problem med att det sprakar eftersom att jag har ställt in det en gång och har bara ställt in volymen efter dess.

TT Oversized 1x12 cab med ett Tayden 12” element

Säljer eftersom att jag inte har hunnit använda den på 2 år
Annonsör: David Vikström Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Musikinstrument Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.