Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Transit -07 Momsbil

6 000 €
En synnerligen välhållenTransit , lång, halvhög.
Hel, ren och välstädad både i hytten och lastrummet,
Nyvaxad.
Förra ägaren fick problem med motorn , ett mysterium som inte är löst ännu men det är ett senare problem , jag råkade nämligen ha en 220tkm medkörd motor på lager som jag har bytt i den , så nu spinner den fint.
Fungerande eberspächer med tidur.
Blockvärmare med kupeuttag.
Besiktningen i kraft till 27/5, med det bör inte vara några som helst bekymmer att förnya stämpeln.
Priset innehåller även avdragbar MVS för företagare eller andra MVS-pliktiga.
Till detta pris endast sommardäck på alufälg se bilderna , kom inga vinterdäck med bilen då jag köpte den.
Centrallås med två nycklar en med fjärrkontroll.
Radio
Dragkrok
85hk, 5vxl manuell, dessa har normalt svänghjul så inga problem där , de med flermassesvänhjul får ibland problem då mekaniken blir nött.
Sen kan jag tipsa om att även jag tittar på Nettiauto och Tori, det finns Transiter för 3-4 tusen, kan vara ett alternativ om man kan och vill reparera fel och brister, inte bryr sig hur den ser ut och är beredd att kasta en extra matta över rosthålen.
Så ring gärna och prata om bilen , eventuell affär , men priset pratar vi om då du står bredvid bilen, för köper man pris, inte bil , så kan detta vara fel bil att visa intresse för.

Helst inga byten , du ser varför då du kommer på plats...
Årsmodell: 2007 Km: 310000
Märke: Ford Transit Modell: 300L Mediun van
Annonsör: Håkan Stenman Plats: 66530 Kvevlax  Visa på karta
kategori: Bilar Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.