Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

VISNING 18.5 KL 1730-1800 4+r+k+b i Smedsby på Niklasvägen 14 C18

179 000 €
FÖRTJUSANDE familjelägenhet i Smedsby!

Lägenhet i två våningar med plats för en växande familj!

Lägenheten har en trevlig och annorlunda planlösning där ingången finns på övervåningen. På övervåningen finns ett öppet utrymme med vardagsrum och matplats, vilket ger en härlig spatiös känsla och bildar hemmets absoluta hjärta. Rymlig balkong för trivsamma stunder, kanske med ditt morgonkaffe. På övervåningen finns även en separat toalett.

På nedervåningen finns sovrum och vardagsfunktioner. Här finns hemmets två sovrum och från det ena finns även en utgång till en terrass på bakgården. I den rymliga badrums-/bastuavdelningen med klädvårdsutrymme sköter du smidigt alla vardagsrutiner.

I lägenheten ingår ett eget förråd i anslutning till ingången. Plats för mer förvaring finns vid behov i två garderober samt på bruksvinden, med ingång från insidan av lägenheten.

Lägenheten har genomgått omfattande renoveringar under de senaste åren. På de nya invånarna väntar ett vackert och inflyttningsklart hem. Harmoniska färger som skapar ett neutralt uttryck. Med egna möbler och textilier kan du lätt tillföra färg i inredningen.

Smedsby i Korsholm är ett väldigt populärt bostadsområde som kombinerar närhet till mångsidig service, en grönskande natur samt goda trafikförbindelser. Bostads Ab Korsholms Johansbrinken är byggt 2001 på egen tomt och värms upp med förmånlig fjärrvärme.

Det centrala läget i kärnan av Smedsby garanterar även optimala tjänster och trafikförbindelser. På en kilometers radie finns både finsk- och svenskspråkiga skolor, mångsidig service i Smedsby centrum samt flera daghem. Under 5 kilometers avstånd till Vasa centrum. K-market i Smedsby fungerar som din närbutik och ligger på kort promenadavstånd.

Det här hemmet är värt ett besök. Ta kontakt och kom överens om en egen visning!

Vederlag 234,00€/mån
Vattenavgift 12,00€/pers/mån
Bilplats 8,00/€mån
Annonsör: Stefan Knuts Plats: 65610 Korsholm  Visa på karta
kategori: Radhus Typ: Säljes
Mera info: https://www.kotijoukkue.fi/kohteet/niilontie-14-4h-k-s/
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.