Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på och därefter "Tillåt alla" knappen.

Annonsen har utgått!

Longboard Loaded Tarab

200 €
Priset kan diskuteras, bjud något så ser vi!

Endast några gånger använd longboard till salu. Loaded är ett av de ledande märkena inom skate/longboard-världen så det är en mycket bra bräda men den kom ej till användning hos oss. Mjuk och följsam men ändå stabil, passar enligt mig mycket bra för cruising, carving som transportbräda och också dance och freestyle.

Brädan är flex 2 och är utrustad med Paris V3 180mm 50° Trucks och Stimulus 70mm 80a B Stock hjul. Brädan köpte jag som B-stock och den var därför snäppet billigare, enda skillnaden är en kosmetisk defekt på framsidan syns på en av bilderna i annonsen. Defekten påverkar inte alls hållbarheten eller hur brädan känns utan är endast kosmetisk.

Specifikationer för brädan hämtade från Loadeds hemsida:
LONGBOARD SPECS
Length: 47” / 119 cm
Width: 9.5” / 24.1 cm
Wheelbase inner hole: 31.25-32.25” / 79.4-81.9 cm
Profile: rocker
Weight deck only: 5 lbs / 2.3 kg

FLEX RECOMMENDATIONS
Flex 1: 140-270+ lbs / 63-123+ kg
Flex 2: 80-190+ lbs / 36-86+ kg
Annonsör: --- Plats: --- ---  
kategori: Sport & Fritid Typ: Säljes
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.