Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Elcykel - mountain bike

990 €
Mountain bike med låg ram, mycket omtyckt elcykel hög kvalitet. Det är lätt att ta sig upp på cykeln tack vare den låga ramen. Denna cykel är väl lämpad för både asfalt och grusvägar. Den stora LCD-skärmen är trevlig för att titta på hastighet, körsträcka, tid och mycket mer. Batteriet kan laddas antingen på plats eller så kan batteriet bekvämt kopplas bort och laddas. 250W motorn vid bakhjulsnavet säkerställer en bekväm känsla i början av assistansen och belastar inte kedjorna. Ramstorleken passar bäst för 150-175cm långa personer.

Det löstagbara 36V 10Ah batteriet räcker för att köra cirka 80 km på en enda laddning. - 250W bakmotor Shimano -7-växlad bakväxel.
- Fram fjädring 26 x 2,1 däck
- Led belysning. Även andra elcykelmodeller omedelbart klara för leverans.
Be om mer information! Info@salamabike.fi eller hemsida: www.salamabike.fi
Årsmodell: 2022
Annonsör: Jani Haavisto Plats: 65350 Vasa  Visa på karta
kategori: Cyklar Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.