Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Welshponny

4 000 €
Welshponnyn sek B Cloudberry Cassandra Kaisa letar efter en ny familj där hon får mycket kärlek och får komma till sin rätta som den kärleksfulla och vackra ponny som hon är. 8 år gammal. Snäll att sköta och lätt att lasta och transportera. Inriden som 3 åring, riden en del mellan fölningarna, hon har fått två vackra stoföl 2018 och 2020 tillsammans med Vliedberg Farley 46 W, som hon passar bra ihop med avelsmässigt. Stamboksförd som 3 åring med II pris, det kan säkert höjas om man vill stamboksföra henne igen. Kaisa kan gå med alla sorts hästar, hon kommer bra överens med alla, i nuläget går hon med en islandshäst och två shetlandsponnyer, men hon har även gått med ett varmblodssto och en varmblodsvalack tidigare. Inkörd hos uppfödaren som 2 åring, inte körd sedan det, så man behöver säkert börja om från början. Inte till ridskola, Kaisa trivs bäst med människor som hon lärt känna och som hon litar på, då gör hon vad som helst för en. Kaisa har aldrig varit med om hårda tag, utan har alltid blivit hanterad på ett sakmannamässigt och vänligt sätt, därför är hon också vänligt inställd mot människor och bits eller sparkas inte. Vi kan tänka oss att hon passar till en familj där hon får ledas runt med de allra minsta på ryggen och med en liten duktig ryttare kan få delta på små klubbtävlingar i hoppning och dressyr, Kaisa har även med mer träning kapacitet för högre klasser. Som avelssto passar hon perfekt då hon har tagit sig på första betäckningen båda gångerna och haft mycket lätta fölningar. Säljs enbart pga att livet tagit en annan riktning. Priset kan diskuteras till rätt köpare.
Annonsör: Chatarina Westström Plats: 68940 Lillby  Visa på karta
kategori: Hästar & Hästsport Typ: Säljes
Mera info: https://www.stallvestergard.fi
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.