Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

NovaCraft SP Prospector 15

NovaCraft SP Prospector 15 1320,00€

Nova Craft Canoe Prospector 16 SP3 on legendaarisen Chestnut Canoe Company Prospectorin mallin mukainen allrounder-kanootti, Kanadan erämaiden todellinen kuormajuhta. Luja ja erittäin merikelpoinen, iskun- ja kulutuksenkestävästä SP3-kolmikerrospolyeteenistä valmistettu yleiskanootti niin sileälle vedelle kuin virtaan ja pikku koskiin. Reilu 3 rocker tekee Prospectorista ketterän ja yli 400 kg:n kantavuus riittää mainiosti pidemmällekin retkelle. Värivaihtoehtoina vihreä tai punainen, remmi-istuimet, saarnipuiset kantolänki ja -kahvat sekä vinyylipartaat.

Kestävästä SP3-materiaalista valmistettu, kompaktin kokoinen Prospector 16 on loistava valinta sekä leirikeskuksiin, vuokraamoihin ja ohjelmapalveluihin kuin myös päivittäiseen perhe- ja mökkikäyttöön sekä lasten ja nuorten melontaan. Herkkäliikkeinen Prospector 16 SP3 toimii loistavasti myös tandem play boat -käytössä jokireiteillä ja I-II -luokan koskissa.

Ominaisuudet:

Pituus 467 cm
Leveys 91.4 cm
Korkeus keskellä 36 cm, keula/perä 58.5 cm
Rocker 3 / 7.6 cm
Paino 38.6 kg
Kantavuus 409 kg

Materiaali SP3 3-kerrospolyeteeni
Valmistaja Nova Craft Canoe, Kanada

info@jesajasport.fi
www.jesajasport.fi
tel: 040-7529338
Annonsör: Jesaja Sport Plats: 68600 Jakobstad  Visa på karta
kategori: Båtar Typ: Säljes
Betalning: Annonsören accepterar betalning via TRUSTAP
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.