Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att undanta Findit från din annonsblockerare. Anvisningar om hur du inaktiverar Adblock hittar du här.
Findit är en gratis tjänst som finansieras genom att visa annonser. Vår målsättning är att Findit skall förbli en gratis tjänst.
Du kan hjälpa oss genom att klicka på Tillåt alla knappen.

Uthyres ljus och rymlig tvårummare i centrum av Vasa

640 €
Uthyres ljus och rymlig tvårummare, 57,5m2 2r+k+b på översta våningen i hisshus på ett utmärkt läge i centrum av Vasa, Storalånggatan 46. I lägenheten finns kök, sovrum, badrum med bastu samt en rymlig inglasad balkong. I badrummet finns uttag för tvättmaskin och diskmaskin installeras i juli 2022. I lägenheten finns mycket förvaringsutrymme. En del ytor renoverade under maj 2022. Lungt husbolag.
I källaren finns förvaringsutrymme samt kallkällare. I huset finns tvättstuga och torkrum samt gemensamt förvaringsutrymme för uteredskap.
Hyra 640€/mån + vatten 20 €/person/mån. Internet 50 Mb ingår i hyran. Garantihyran är 1 månadshyra. Kredituppgifterna granskas och bör vara i skick. Rökning inne i lägenheten och på balkongen är förbjudet. Husdjur är inte tillåtna. Husbolaget hyr ut bilplats i garage 50€/månad.
Lägenheten är genast ledig. Tag kontakt och boka visning.
Annonsör: Erika Plats: 65320 Vasa  Visa på karta
kategori: Lägenheter Typ: Uthyres
Findit ansvarar inte för den utannonserade varan eller annonsens innehåll. Reklam-SMS förbjudet. Annonsören vill ej bli ringd av tele- eller annonssäljare. Har du övriga frågor eller åsikter, vänligen kontakta vår kundtjänst.